Ik werd wakker op de IC

 

Hey daar, welkom! Ik ben super blij dat je de weg naar mijn plekje hebt gevonden. Laat me je even meenemen in mijn verhaal. Ik ben Anja, ik heb al vijftig mooie jaren op deze aarde doorgebracht. Ik wil je graag een stukje vertellen over mijn avontuur tot nu toe.

Ooit was ik druk bezig in de wereld van mode oa boetieks en warenhuizen. Leidinggeven was mijn ding. Maar man, wat kan het leven je verrassen. Op mijn 49ste werd ik wakker op de intensive care, en geloof me, dat was een kantelpunt. Mijn leven kreeg opeens een compleet nieuwe wending. Als een kaartenhuis dat instort, zo voelde het. Alles, werkelijk alles, moest opnieuw uitgevogeld worden.

Het was een hobbelige weg vol onzekerheid. Een avontuur waar ik nooit om gevraagd had, maar dat me dwong tot mijn kern te gaan. De psycholoog in het revalidatiecentrum geloofde in mijn kracht om hieruit te komen zonder medicijnen. Maar tussen jou en mij, ik was als de dood vanbinnen. Het leven voelde als een ware hel op aarde. Maar weet je, die kleine vlam van hoop bleef branden, een verlangen naar een mooier leven.

Mijn hele leven glipte tussen mijn vingers weg, niks meer was normaal en  alles moest ik weer opnieuw leren.

Mijn zoektocht naar geluk

 

Ik dook de wereld van alternatieve geneeswijzen in, en man, wat heeft dat mijn ogen geopend. Die reis gaat nog steeds door, en ik ben er nog elke dag dankbaar voor. En ergens onderweg ontdekte ik iets heel bijzonders: hypnotherapie. Na een paar sessies voelde ik diepgaande veranderingen in mezelf. Het was alsof mijn innerlijke geluk weer wakker werd. Prachtig, toch?

Die innerlijke shift bracht me ertoe om anderen te helpen. Ik begon met vrijwilligerswerk en koos uiteindelijk voor een opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Dat was een keerpunt. Ik kan je niet eens vertellen hoeveel voldoening dit me geeft, om anderen te kunnen bijstaan met mijn ervaring en kennis.

Dit avontuur heeft me geleid naar waar ik nu ben. En raad eens? Ik wil mijn reis met jou delen. Persoonlijke groei, mindset, spiritualiteit – het zijn thema’s die me nauw aan het hart liggen. En geloof me, het leven is nu zo anders. Samen met mijn familie en vrienden geniet ik van de kleine momenten, van de simpele dingen die het leven zo mooi maken.

 Ik neem nu de tijd, stap voor stap. Ik omarm het leven in al zijn facetten. Ik ben dankbaar voor hoe ik erdoorheen ben gekomen. Maar hey, niet iedereen begrijpt altijd mijn verhaal, en dat is oké. Ik denk niet dat oude-Anja de nieuwe-Anja 2.0 had gesnapt. Het heeft me een aantal jaren gekost om hier te komen. Dat is het mooie van groeien, toch?

Mijn passie delen

 

Wat ik leuk vind? Koken is mijn creatieve uitlaatklep, wandelen voedt mijn ziel. En dansen met mijn oordopjes in? Oh ja, dat is een must. Auto rijden geeft me zo’n gevoel van vrijheid. Netflix is mijn partner in crime voor ontspanning. En geloof het of niet, ik werk nu totaal anders, op mijn voorwaarde, het was een zoektocht – een uitdaging met mijn gezondheid, maar ik geef niet op.

Van een zakenvrouwtje ben ik veranderd in een soort “zweefteef”, maar dan wel een met rode nagellak en een liefde voor hakken. Mijn innerlijke zelf heeft een prachtige transformatie doorgemaakt. Het leven is nu rijker, op een andere manier dan ik ooit had kunnen bedenken.

En nu? Nu deel ik mijn reis via de podcast “Anata zoekt geluk”. En op sociale media kun je me volgen onder de naam Anata_StipopdeHorizon. Daar laat ik je zien hoe mijn leven er nu uitziet. Ik deel inzichten over persoonlijke groei, mindset en spiritualiteit. Maar dat is niet alles. Sporten, wandelen, gezellige uitjes met mijn dierbaren – ik neem je graag mee.

Mijn leven is veranderd

 

Dus laten we samen op ontdekkingsreis gaan. Ik nodig je uit om vragen te stellen, opmerkingen te maken – we kunnen van elkaar leren. Laten we samen groeien, verbinden en vooral genieten van dit avontuur genaamd leven. Ik hoop dat mijn verhaal een vonkje in jou aansteekt, en samen halen we het beste uit onszelf naar boven. Welkom in mijn wereld!

Jij verdient dit ook

 

Hypnose is een manier om via aanvaardbare suggesties – en dus niet tegen iemands wil of controle in – veranderingen aan te brengen in een negatieve gewoonte. Het is een korte therapie die het mogelijk maakt om toegang te krijgen tot het onbewuste en daardoor snelle en blijvende veranderingen aan te brengen. Zo worden ook de dagelijkse fysieke en mentale ongemakken die uit die gewoonte voortvloeien weggenomen, zoals chronische pijnen, angsten en fobieën, stress, slaapstoornissen, verslavingen en nog zo veel meer…….