Contact

Je bent waarschijnlijk op mijn site terecht gekomen omdat omdat je weer terug wilt naar een leuker leven. Heb je vragen, aarzel dan niet en neem contact op.

Dat kan door het contactformulier in te vullen of door een email te sturen naar:

info@praktijkanata.nl

Liever contact per whatsapp? Stuur dan een bericht naar:

06-24 833 533

12 + 2 =

Door de afspraak te maken voor een sessie ga je akkoord met de algemene voorwaarden

Gemaakte afspraken met Praktijk Anata mogen tot uiterlijk 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur worden de sessiekosten in rekening gebracht. De sessies dienen contant te worden afgerekend.

Op de sessie van Praktijk Anata rust een inspanningsverplichting en geen resultaatsverplichting.

 

 

 

Disclaimer

Te weten: Jij hebt je akkoord verklaard met de behandelwijze hypnose/regressie/coaching. Je begrijpt dat je te alle tijden het proces kunt beginnen en beëindigen. Jij bent op de hoogte van het concept hypnose en geeft de coach toestemming ten behoeve van de sessie. Je kunt geen rechten ontlenen aan resultaten die voortvloeien uit de sessie.

De coach zal de inhoud van de gehele sessie als vertrouwelijk behandelen. Je begrijpt dat hypnose geen vervanging is voor medische zorg. Je zult jouw eventuele huidige medische behandeling inclusief medicijnen voortzetten en nimmer starten of stoppen zonder adequaat advies van een medisch bevoegde professional. Alleen in overleg en met goedkeuring van jouzelf kan de coach met jouw behandelend arts contact opnemen. Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en de beperkingen die hypnose biedt.

 

Voor de behandelingssessie gebruik je 24uur van te voren geen alcohol of drugs. Het liefst ook 8 uur voor de behandeling geen koffie drinken.