De poort naar jouw transformatie

Losse sessie met intake gesprek.

Ontdek de kracht van je onderbewustzijn: laat hypnose je liefdevolle gids zijn op het inspirerende pad naar groei. Voorafgaand aan elke sessie nemen we de tijd om samen jouw persoonlijke behandelplan te bespreken, zodat we de optimale combinatie van therapieën kunnen bepalen. Ontdek, creëer en bloei tijdens onze betoverende sessie voor coaching, hypnose en meer.

Losse sessie met intake gesprek ongeveer 2 uur,  normaal 111,- euro
Vervolg sessie 1,5 uur, normaal 111,- euro actieprijs 78,- euro

Actie prijs 78,- euro

Een Innerlijke Reis naar Vernieuwing

Basis Traject: 2 sessies met intake gesprek

We gaan terug naar de kern, jouw binnenwereld. Jezelf gaan zien en omarmen. Maar vooral ook gaan voelen en luisteren wat jij nodig hebt! Het zit allemaal al in jou, hoe mooi is dat? In hypnose gaat de therapeut op zoek naar je onderbewuste drijfveren of oude angsten die emotioneel nog niet verwerkt waren.

2 sessies met intake gesprek, normaal 222,- euro

Actie prijs 151,- euro

Revitaliserende Energetische Hypnose Reboot

Reset Traject: 3 sessies met intake gesprek

Je gaat weer terug naar je fabrieksinstelling, het moment dat je geboren werd. Alles wat de kwaliteit van dit leven niet doet verbeteren mag losgelaten worden op verschillende energetische niveaus: je krijgt nieuwe updates. Je zult een energetische shift ervaren en brengt jou terug in jouw kracht en capaciteiten, zodat het zelfhelende vermogen plaats kan vinden op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

3 sessies met intake gesprek, normaal 333,- euro

Actie prijs 222,- euro

Een Verbindende Boswandeling van Loslaten en Innerlijke Vrijheid

Traject: Betreed de Kracht van het Bos

Stap in het weelderige groen van het bos en geef jezelf de ruimte om te spreken, om te delen wat jou bezighoudt en waar je aan wilt werken. Te midden van een kalmerende ambiance nemen we de tijd om te luisteren, om elkaar te begrijpen en om samen te groeien.

Tijdens een rustgevend theemoment laten we onze gedachten stromen en openen we ons hart voor een diepgaande meditatie. Hierbij creëren we een veilige omgeving waarin je jezelf kunt uiten en je ware gevoelens kunt verkennen, terwijl we streven naar innerlijke harmonie.

Kom en omarm deze betoverende reis door het bos, waar je jezelf kunt herontdekken, je hart kunt openen en met hernieuwde energie en lichtheid verder kunt gaan. Het is tijd om jezelf de vrijheid te schenken die je verdient, zodat je kunt stralen in jouw eigen unieke pracht.

Wandeling met coaching & meditatie & een kop thee met iets lekkers. tijdsduur is ongeveer 2 uur,  normaal 111,- euro

Actie prijs 78,- euro

Laat de herfst je gids zijn naar innerlijke bloei

Traject: Magische Herfst

Een Betoverende Reis van Innerlijke Groei, een prachtige reis van zelfontdekking en vernieuwing. De zomer is voorbij en tijdens die welverdiende vakantie heb je gevoeld dat verandering nodig is in je leven. Maar hoe zet je die verandering in gang? Gelukkig hoef je het niet alleen te doen, want jouw onderbewuste weet precies hoe.

Nu de herfst is aangebroken, brengt deze betoverende tijd van het jaar een gevoel van magie met zich mee. Het is een periode waarin je de balans opmaakt, loslaat wat je niet langer dient, reflecteert en oogst wat je wel wilt meenemen in je leven. De herfst nodigt je uit tot transformatie en innerlijke groei. Diep vanbinnen draag je alles al met je mee, klaar om ontdekt te worden. Je onderbewuste fungeert als een innerlijk kompas dat je de weg wijst naar wat je werkelijk nodig hebt. Het heeft de wijsheid om je te laten voelen en lessen te trekken uit alle ervaringen die je hebt opgedaan, ook tijdens de vakantieperiode waarin je tot nieuwe inzichten bent gekomen.

Stel je eens voor hoe prachtig het zou zijn om alle ballast los te laten, net zoals de bomen hun blaadjes loslaten. Je kunt je bevrijden van datgene wat je niet langer dient en ruimte maken voor groei en vernieuwing. Dit gun ik iedereen, en bovenal gun ik het jou. Want het begint allemaal bij jou, lieve vrouw. Samen kunnen we verkennen hoe ik je kan begeleiden tijdens jouw energetische hypnosesessie, speciaal ontworpen met het thema herfst in gedachten. Het is tijd om jouw innerlijke kracht te omarmen, zodat je vol vertrouwen en liefde de volgende fase van je leven kunt betreden.

De herfst nodigt je uit voor een prachtige reis van zelfontdekking en transformatie. Durf je de uitnodiging aan te nemen? Ben je nieuwsgierig geworden? Stuur me gerust een bericht en laten we een gratis telefonisch gesprek inplannen.

3 sessies met intake gesprek & boswandeling, een programma van 6 weken vol transformatie: 

Ontdek jouw reis naar groei met diverse sessies en diverse opdrachten. Het herfst traject bestaat uit 4 sessies; normaal 444,- euro

Pilot prijs 300,- euro

Stoppen met roken: een daad van liefde voor jezelf en anderen!

Traject: Stoppen met roken 

Heb jij ook de wens om te stoppen met roken en daarmee jezelf en je omgeving een groot plezier te doen? Roken heeft vaak een onbewust aspect, het is een gewoonte geworden waarvan het lastig is om afstand te nemen. Het is niet alleen de kortstondige fysieke ontwenning waar we mee worstelen, maar vooral de gewoonte die geen nieuwe invulling krijgt. Het is een handeling die we herhaaldelijk, bijna automatisch uitvoeren. Dat is waar hypnose het verschil kan maken bij het stoppen met roken!

Met hypnose kunnen we deze gewoontes en gedragingen veranderen. Het is dé manier om van deze ongewenste gewoonte af te komen. We herprogrammering als het ware het onderbewustzijn, zodat het belangrijkste element voor het stoppen al aanwezig is.

Dus als je echt wilt stoppen met roken, aarzel dan niet langer en geef jezelf het grootste cadeau, net zoals velen je al zijn voorgegaan. Werk aan jouw gezondheid en die van je omgeving. Denk eens aan de mensen in je nabijheid die ongewild worden blootgesteld aan de schadelijke rook.

Het feit dat je dit leest, is al een teken dat je onbewust klaar bent voor deze verandering. Maak vandaag nog een afspraak als je er echt klaar voor bent om te stoppen en verder te gaan met het leven als een niet-roker!

Verandering op korte termijn:

icon_check icon Na 24 uur beginnen er al effecten in je lichaam op te treden. Je longen beginnen met een grote schoonmaak. Je zult waarschijnlijk slijm ophoesten en je stembanden worden gereinigd. Alle koolmonoxide is al uit je lichaam verdwenen.

icon_check icon Na 48 uur is alle nicotine uit je lichaam verdwenen. Je zult al beter kunnen ruiken en proeven.

icon_check icon Na 72 uur voel je al meer energie en wordt ademen makkelijker.

icon_check icon Na 1 week duren de hevigste verlangens naar een sigaret slechts enkele seconden.

icon_check icon Na 2 weken zijn de meeste ontwenningsverschijnselen voorbij. Je lichaam herstelt zich en je begint te leven in een gezondere modus.

Verandering op lange termijn:

icon_check icon Na 1 maand is je conditie al verbeterd en beweeg je makkelijker. Als je last had van een rokershoestje, zul je dat nu vergeten.

icon_check icon Na 1 jaar is je risico op hart- en vaatziekten al met 50% afgenomen. De komende jaren zal je risico op andere ziektes ook steeds verder afnemen.

icon_check icon Na 5-10 jaar is het risico op een beroerte gelijk aan dat van een niet-roker.

icon_check icon Na 10 jaar is het verhoogde risico op longkanker gehalveerd en is het risico op andere vormen van kanker verminderd omdat je een gezondere levensstijl hebt.

icon_check icon Na 15 jaar is het risico op hart- en vaatziekten gelijk aan dat van een niet-roker.

Ben jij er klaar voor om een NIET roker te zijn ?

Stuur een DM, email of whatsapp en we maken een belafspraak. Na de bevestiging in het telefoongesprek krijg je een e-mail met een vragenlijst en de datum en tijd voor de eerste sessie. Deze email stuur je 3 dagen voor de eerste afspraak retour.

Na de eerste sessie krijg je een mp3 mee naar huis voor ondersteuning en de 2e afspraak staat 1 week later gepland.

Voordat je het weet ben jij een niet-roker, hoe fijn is dat ?

2 sessies en intakegesprek en een mp3 hulpmiddel voor thuis: normaal 222,- euro

Actie prijs 151,- euro

Ontdek de kracht van hypnose en coaching tijdens een gratis telefonisch informatiegesprek

 

Ik bied een gratis telefonisch informatiegesprek van 30 minuten aan voor hypnose of coaching sessies.

Als hypnotherapeut/coach begrijp ik dat het belangrijk is om de juiste informatie te hebben voordat je een sessie boekt. Daarom sta ik klaar om je persoonlijk en kosteloos te helpen tijdens een telefonisch gesprek.

Tijdens dit gesprek beantwoord ik graag al je vragen en geef ik je meer inzicht in de hypnose- of coaching technieken die ik hanteer. Ik wil ervoor zorgen dat je vol vertrouwen de juiste keuze kunt maken. Geen druk, geen verkooppraatjes – alleen een open en eerlijk gesprek waarin jij de regie hebt. Ik kijk ernaar uit om van je te horen, en onthoud: als er twijfel is, gebeurt er niks. Jij bepaalt voor de volle 100% of dit iets voor jou is.

Ik kijk ernaar uit om van je te horen en vrijblijvend kennis te maken tijdens een telefoongesprek, waarbij jouw wensen en comfort voorop staan.

Vergoeding:

Praktijk Anata krijgt regelmatig de vraag of de sessies vergoed worden. De hypnose sessies worden niet door ziektekostenverzekeraars vergoed.

In tegenstelling tot andere therapieën, heb je bij hypnose aan één of enkele sessies in bijna alle gevallen genoeg! Het is dus een éénmalige investering in jezelf, waarbij jij zult merken dat er belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden, met positieve gevolgen voor de rest van jouw leven!